jom share bape beg ibu bawa

ibu2 masuk wad bwk berapa beg?🤣

28 Balas

dua bag . 1 bag baby 1 bagpack momy . makanan xbw sbb lps bersalin, kat katil tue jg nurse hntrkan mkn dan minum masa dorg tgh uruskan baby . makanan lain spt biskut dan minuman, husband hntr slps keluar dr LR. tp sya kejap je d hosp . dtg pagi 8:30pagi , bersalin jam 12:40tghari hari yg sama pastu discharge esoknya jam 10am. kiranya 24jam saja sya d hosp.

1 beg.. xpenah bwak bkul...dlm beg. dh ade 3beg kecik untk pkain bby untk siang mlm.. lpastu...pempers 1 beg . tisu basah.. bju sndri sepsang.. untk blik je.. sbb kt ward.. pkai bju spital 24jam.. just bwak spender coli.. tu pn xpkai sgt.. sbb doc asik nk cek jlan je.. boring kjap² bukak.. last² xpkai.. pkai spnder pn lpas bersalin sbb gne pad .

2 bag je.. 1 untuk sy 1 untuk anak.. brng mandian ke cawan.. pinggang sudu sy main sumbat je skli dlm bag.. mknan sy minta suami cari kt kedai slpas bersalin jd bila habis semua blj buang terus dgn plastik dia.. x larat nk bawa bnyk nt nk blk kita juga kena kemas sndri tolak troli baby sndri x ada org tolong 😁🤣

sy bwk 1 beg je baju baby 3 pasang.. Pampers 6 helai. baju baby masa kat LB sepasang..baju sy sepasang Time nk balik.biskut,Milo kotak or kurma tk beli lagi nnti mintk mak or laki je belikan dan hntr

1 beg ibu, 1 beg baby, 1 bakul tuk makanan, susu dan termos air panas. barang² extra standby kt bilik letak kt satu tempat, label siap2 senang nanti kalau perlu grab je bawa ke hospital

1 je 🤣 sy guna bagasi travel semua blh sumbat,xkalut nty nk angkut satu2 dngn nk bwk bby lgi hihihi ...y penting beg packing baju baby pun blh sumbt dlm to mudah 🥰

1beg bby 1beg ibu 1plastik makanan kering .. brg bby tk perlu bwk bnyk .. ckup 2,3pasang bju pampers .. mndian xpyh ..xpkai Pon .. stokin..bedung

1 beg isi pakaian dan keperluan ibu dan bayi. juga 1 bakul kecil berisi termos,gelas,sudu,dan makanan serta minuman mcm milo atau nestum

2 bag , bag dalam laboor room (kecik) bag dalam ward (Backpack) senang suami nak gendong bag, sambil tolak kita duduk atas wilchair.

Saya pack 2 bag .. this is my first baby .. satu bag brg baby , and satu bag mama .. senang asingkan .. 🤗