kemas beg hospital

hai semua..nak tanya ibu2 dalam ni..berapa week baru ibu2 semua kemas beg nak pergi hospital..

3 Balas

sya standby 30w sbb ada sejarah bersalin awal .. jadi sya mmg prepare 30w smua brg dah siap pack .. tinggal nak angkat masok kete je .. sya bawak 1 bag dan 1 bakul je

2y ago

haah .. tkut nanti kita tgh kelam kabut , suami lak panik x tentu pasal😂 sudah nya blur x tau nak bawak apa

sye kemas masa 36w. lps jumpa pakar.

2y ago

ooo...ingat semua kena jumpa pakar..lupa dah..dah hampir 6 tahun tak mengandung kan..hehe

mse 28w

2y ago

dah lama tak bersalin ni..jd confius bila nk prepare barang2..hehe