Dengan situasi sekarang, anda lebih memilih...
Voice your Opinion
Berjalan di taman
Berjalan di pusat membeli-belah
Duduk di rumah
Ziarah saudara-mara

2696 respon

19 Balas

duk d rumahh~ dgn mncipta imaginasii.. yg sy sdg merantau rantau ke tmpt yg indah, mnikmati pmndgn awl pagi d taman yg sunyi dan sepi ,padang yg luas cantik byk berkabus, bau pokok ..harumm.. lepas tu jalan2 ke tmpt prkmpungan rekreasi prlancongan.. then ada satu tmpt yg bebas dari sebarang bnda mrbhya , sy jalan dan sy jumpa cuma semuanya wanita.. rupanya tmpt yg khas cuma pasangan sj syarat boleh masuk berjalan2 ambil angin tinggl bbrpa hari dkt sana.. luas dn yg memantau sekuriti wanita yg boleh dipercayai.. xda mata2 yg melihat.. best dpt bersiar siar.. ehh rupanya mimpi di siang hari saje.. hahaha.. pjgkn

sape laa tu yg vote jalan kat shopping complex ... saje jewk nak lain dari lain ler tew kaedahnya ... haha 😆

Tngok masa.. Kalau dah terlalu lama dirumah, kekadang tu kluar la juga, pergi mall.

Package yang menang untuk sunway hotel pn xbleh nk guna lagi. Sedih

andai takde covid-19 pun memang jenis duduk rumah 😂

duduk dirumah..covid dimana2 #TAPSupermoms

stay at home stay safe #TAPSupermoms

ade jgk e yg brjalan d taman.. lol

duduk di rumah..klua bila perlu

Dduk dirumah #TAPSupermoms