Semasa bersalin, ibu yang mana satu?

Select multiple options
Menjerit sekuat hati
Tahan sakit dalam diam
Maki hamun semua yang ada
Separuh badan di bius
lain - lain (sila komen pengalaman anda)

567 respon

8 Balas

baca doa nabi yunus banyak2 dalam labour room 😍❤️🌹 dan semasa hamil 👌... alhamdullilah ❤️ kurang kesakitan nya dengan izin Allah. alhamdullilah tak lama dalam labour room jannah kluar.. terus buka mata nya besa besa😵😄.. terkejut doctor yg sambut baby🌹

Berzikir sambil tu pegang tangan suami dan tanya lama lagi ke doktor nak check sb time tu doktor ada cuma sb belum ada bukaan midwife dan nurse yang pantau dulu

berzikir sambil ditenangkan oleh bidan bidan kat labor room 🥹 tak menjerit, teran dengan cara yang betul even anak sulung

saya bersalin czer di tidurkan seketika selepas bius separuh badan tak jalan..terpakse tidurkan sehingga selamat melahirkan

nda juga la tahan sakit diam2 ada juga ulah2 bunyi2 sakit tu.cuma nda la teriak ka memaki ka.baik bzikir,

bersembang dengan doktor n nurse...

tahan sakit dalam diam