keluar darah selepas berapa hari habis period

Last period sya 28hb ckup 1minggu, tapi 1hb ada keluar darah sikit, sya tak pasti yg tu darah period atau darah lain, sya risau sbb tak pernah terjdi mcm ni.. ada sapa2 yg blh bantu sya tak

2 Balas

boleh jadi tu darah istihadah. kalau puan rasa itu blood spotting and maybe pregnant, boleh buat upt test. guna air kencing pertama selepas bangun tidur

lepastu ada drh kluar lg tak ? sbb skrg terjadi dgn sy , habis period khamis tu tiba2 harini ada drh lg tp sikit sgt