Lewat period

Sya dah lewat period 12 hari Semalam cek test pregnent double line tapi samar2 line Semalam ada bersama keluar mcm air bercampur darah Hari ni hari ovulasi sya Tapi kenapa keluar darah ye? Mcm ketul2 Tak rasa sakit apa2 lagsung #period

3 Balas

Terus ke klinik berdekatan dan maklumkan perkara ini kepada doktor. Kalau boleh, dah tangkap gambar dah sesiap.

Sama mcm saya... bsma lpas tu ade kluar darah.. dokter ckp xde pape.. hmmm peninh

pregnnt la tuuuu ... just darah implantasi tu