Double line ke tak??

Hai ibu2 agak2 niy double line ke tak ye?? Sya lagi 3hari nk period.. cuma Sya rasa lain sgt.. Sya demam+selesema .. dh 3hari.. Sya cek upt naik samar2.. Sya guna upt Watson dan farmasi keputusan yang sama juga samar2.. Sya xnk lg beli yg clearblue sbb Period belom lewat..takut membazir duit.. #ingintahu

Double line ke tak??
16 Balas

sy dlu mcm ni. last upt sy cek juga. sgkut. sbb period last bulan 1 thun lpas. sy xperiod2 smpai bulan 3. bila cek samar2 mcm ni. ptghan bulan 3 cek terang line die.

InshaaAllah double line. Cuba test lagi dalam masa seminggu atau beberapa hari untuk lebih clear. Guna pregnancy test yang biasa murah pon okay sis.

2y ago

InshaAllah.. baik sis.. klu ikut bulan lepas 7hb period.. tggu lewat dulu 🥰

Nampak macam ada.. get ready repeat lgi 3-4 hari.. InsyaAllah makin terang.. for now jaga makan, jgn buat krrja berat and makan asid folic okay

2y ago

InshaAllah klu ada.. test awal sbb risau selalu dukung ank

Nmpak mcm positif cuma line tu xterang sgt, sy pn mcm ni haritu usia baru 2 minggu 😍 nnt cek lagi lepas 3 hari sis

Sya masa 2week bgini juga samar2 dua line.. In shaa positif ni sis😘... Makan asid folic ja sma jaga pergerakan

2y ago

baik sis.. tq 🥰

Cek selang 2-3 hari lg sis. Ambik waktu pagi 1st urine. Kalau ada, biasa dia akan lg pekat

2y ago

Try 10hb January test first urine.. Sesubuh laa.. Mn tau lg pekat.. In shaa Allah ad rezeki ny nt..

Alhamdulillah makin terang.. tq pada yg mendoakan.. tp hcg Sya lbih terang disebelah mlm..

insyaAllah ada. yg gambar takde flash lagi jelas nampaknya. check balik lagi 2 hari.

ambik urine waktu pagi sis. sy lewat sehari period pun dh boleh nampak

2y ago

dah sis.. Sya guna clearblue punya mmg double line terang

tunggu delay sis , kalau slagi tk delay tkt fake hope nnt....bahaya....

2y ago

hihi..xda laa sis berharap pon sbb ank sulung baru nk masok setahun 20.1 niy..