due 17 November 2020

Siape kat sini dah beli semua barang baby???

11 Balas

Sme due date.. kndugn 25 mnggu dh siap smua.. smua bli brg baru sb hmpir 13 thun xbernk.. bju lama2 dh lama bgi orng so trpksa bli baru smua nye.. now dh 38 mnggu brg smua dh pcking dlm beg tnggu hri je nie hrp di permudh kn amiin..

Kelengkapan Semua Dah Settle.. Ikutkan Due Kita Sama 17/11 Tapi Tak De Rezeki Nak Dapat Bersalin Normal Sebab Baby Songsang .. So Kene Lapor Diri 11/11 Untuk Czer 😊

kena serah diri 17/11 ni sbb gdm. brg2 baby tinggal sikit je lg yg blm ada.. semoga urusan awk di permudahkan ya ❤️

Tak lama dah tu sis, semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye. Aamiin 🤲🏻

same due brg sume da setel , tp sy kena serah diri 10/11 gdm on dc😓

Saya 16 /11 Dah siap semua Beli untuk masuk hosp je

sy 14 nov. insyaAllah dah ada semua kot. haha entahla

sy due 19/11 .. brg hospital smua dh siap..

dah siap packing letak dlm kereta.

belum beli lg.. still awal lg.m