Due November 2020

Assalam. Sape due November kita geng! Sy due 7 November. Belum scan gender. Korang mcm mana?

82 Balas

Hi sa due 9/11😍♥️tp on insulin mungkin awl dri due😅gender dah scan doktor ckp girl semoga dipermudahkan segalanya bt kita nti amenn 🙏😇

due date 29/11 ,.sudah scan gender baby dr cakap boy n girl 🥰♥️ harap² betul la . semoga dipermudahkan segala urusan . amen 🙏

Saya 24 nov.. Tap sbb ada gdm kna serah diri awal 38 w.. Skrg dh 26w tapi msih xtau gendernya.. Tiap kali g scan xnmpak.. Lemak tebal kata doctor.. 😷

4y ago

kita sama mom 😂, tapi sye doktor msh bgi obat je.. gdm sye 7.3-7.9

saya due date 7 nov... doktor ckp mcm 90% boy... tak kesah gender janji baby membesar dgn baik dan sihat... same goes to semua para ibu jgk...

Sptutnya 13/11 due,tp xde rzki lg keguguran..ibu smua mntk tlng doa kn sy n mmber yg tnggh ttc dpt merasa Ada zuriat sndri..amin

Due 20/11, scan dekat KK doktor kata boy. Tapi doktor pun tak boleh nak confirm. Ahad ni baru nak buat detail scan.

Waalaikummussalam. Due date kita sama lah 7/11. Bru smlm 15/7 sy buat details scan. Dh thu gender. First baby ❤️

4y ago

Hehe hopefully. Saya first doc check gender lahai xnk sorok langsung jelas2 dia tnjuk dkt mumy dady dia. 🤣 in shaa allah semuanya okay. Semoga urusan kita dipermudahkan.

Saya 17/11.. Dah scan baby girl.. In shaa allah.. Semoga dipermudahkan segala urusan.. Aamiin3x 🤲🏼🥰

21nov..tp ayah dia doa sgt sama tarikh dgn besday ayahnya 17nov..masa scan haritu bby girl 🥰

Wslm, sy pun due Nov 2020. Dapat tarikh 11 Nov. Gender : Hero (scan bila minggu ke 16)👶🏻