barang baby

yang due november dh ad yg beli brg baby ke 🤭 ssis excited #firstmom

22 Balas

Baru beli sikit sikit. Rasanya yg due nov kalau nak beli kat kedai memang dah boleh start beli sikit2 kot sbb haritu saya pergi beli mengah betul yeee. Semput sakit pinggang semua rasa 😂 baru 5 bulan. Taktahu cemana kalau yg start beli 7/8 bulan unless kalau beli online okay la hehe tapi mcm saya 1st time so lg excited beli kat kedai 🤣

sy dah start beli, semua on9 je, x sabar nak tunggu barang smpai.. 🥰 next week buat detail scan nak ajak hubby cuci mata kat mall plak, topup brg yg x lengkap.. sy beli unisex, semua brg warna pastel green/mint walaupun dah tau jantina harap² x kena scam.. 😅

Dah.. mcm barang mandian, pampers, sabun2 laundry, sabun botol, botol susu, wet wipes camtu dah beli la. Ade la 9 helai baju beli dah hehe. Sbab dah tau gender kan.

10mo ago

sis scan gender berapa week?

Saya beli tiap bulan skit2😊 so xla terasa sgt duit keluar segedebuk gitu🥰 xpe sis beli je sikit2 dulu. in shaa Allah semoga dipermudahkan urusan semua bumil

Dah start beli sikit² .. tknk beli one shot sbb terasa sgt duit menipis🤭 mak kite kata yg pnting sblum bulan10 brg kena lengkap ..

saya start beli sikit² utk diri dlu mcm nursing bra .. brg baby nant 7 atau 8 bln .. tp da start cuci mata tgk² brg baby 😍

Dh beli 2 hari lepas Dah siap basuh n simpan haha 😂 Next nk beli katil jew Lain semua dh lengkap hehe..

taktau gender lagi. hmm. sbb klau pmpuan nk beli pink je. klau laki nk biru je. tak suka color campo2

Saya belum biasa saya beli dalam usia kandungan 8 bulan, mmg saya spesis beli nak dekat nanti.

Sudah… penuh satu drawer dah dengan baju baby🤣 next month beli barang jenis lain pula