Pengalaman GBS waktu pregnant

Siapa yg ada pengalaman ada GBS waktu pregnant...? Boleh share tak, untuk kandungan yg seterusnya, tetap ada GBS jgk ke...? Waktu nak bersalin, sama jgk ke prosedure, kena on antibiotik sblm ke LR...?

1 Balas

sy yg pertama gbs . 2nd takde tp tetap on antibiotic n masuk nursery utk pantau baby . 3rd gbs semula . kene mkn ubat n akn on antibiotic bersalin nnti

2y ago

Bby sihat ok x sis? Sbb byk baca yg seram2 je pasal bby klu mommy kena gbs ni