+gbs masa pregnant

hi ada tak kat sini yg +gbs yg dah selamat bersalin. masa checkup kat kk mcm mna ya untuk org +gbs? pastu bila nak bersalin tu kena masuk wad awal ke untuk on antibiotik?

2 Balas

sy gbs + masa pregnant anak 1st.. check up kat kk mcm biasa je.. pegi hosp bila nak sakit bersalin tu, time tu baru doct on antibiotik..

sy nk tnya, mcm mna nk tau kita ade gbs? setakat ni sy check up di kk nurse belum ckp ape2 psal gbs tu. sy bru 15 weeks.