Rugi kalau tak buat senaman ni!

Siapa sini suka main lompat tali (tali skipping)?🙋 Tapi yang tengah pregnant tu, min tak sarankanlah mommy melompat dengan tali skipping ni ya😆Lepas bersalin nanti boleh hokay😉 Tahu tak banyak sebenarnya kesan positif jika kita amalkan senaman mudah ni dalam seharian😍 Jom baca & cuba amalkan senaman ini dalam rutin harian kita💪 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini untuk rujukan masa hadapan.

Rugi kalau tak buat senaman ni!
6 Balas

Saya takde tali skipping min 😅. Tapi saya selalu juga buat senaman lompat bintang. Rasanya macam lebih kurang je kebaikan dia sebab sama2 lompat 🤭 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

😍 soon Tq min inform kebaikan nya #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Kalau kita cezy boleh main tali skipping tak?

Masa mengandung je tak lompat tali ni.

prnh tpi msa kecik jalha..hihi

selalu buat 😬