TARIKH DUE DATE

Siapa sini due date 14/2?? Sya 4 kali dah confirm kan tarikh mana dorg nak ikut .. mula2 14/2 then 16/2 then 18/2 tpi semua sepakat pakai je due 14/2 😄 ibu2 dah sedia brg2 x ? Sya dri anak 1st smpai ke 4 mmg ready time 30w .. ni kandungan ke 6 dah .. yg ke 5 sya ectopic pregnancy , so pregnant kali ni mmg sentiasa rasa tkut2 laa sbb pernah ada sejarah ectopic kan ..

31 Balas

sy due 28/2, tpi incase kalau kena induce akan jdi 14/2 jugak... brg ibu Dan anak semua dh siap...dh basuh tggu nk msuk dlm beg je...hehe anak ke 2...mmg dri anak 1st semua brg siap sblum 7 bulan..msuk 7 bulan je mmg complete dh...

1y ago

hehehe sbb mmg selalu admit ward pregnant kalini....so mmg sy siap awal2 senangkn org lain yg nk tolong... nnt bwk je beg tu 😊