Scan baby..

Kalau mcm ni dah confirm girl kan? Due date 2/7/22

Scan baby..
25 Balas

Saya haritu masa scan, ikut tips kt dlm ni ada org kata nk bg baby kangkang sblm scan makan atau minum benda manis. haha sampai doc kata, baby ni dari tadi kangkang je. Alhamdulillah girl harapnya girl sampai bersalin. Due 13/7 First baby moga dipermudahkan huhu

Wahhh! Due date kita sama bulan😍 sy 16/7 hihi tp belom scan lagi. Taktahu baby apa ni hahaha, semoga kita sama2 dipermudahkan urusan nak bersalin nanti🥰🤲🏻

2y ago

hehe sy 21/7 In Shaa Allah dgn izin Allah, xscan jgk lagi.. mane2 pn xpe, asal sihat mental & fizikal semuanya

Due date sama macam saya,scan pun girl macam ni..saya 4kali pi scan sebav rindu baby,memang confirm girl😂 Tahniah ya,semoga baby & ibu sihat walafiat..

Haah sis mcm saya tak nmpk burger. Dia nampak garis tengah je so gegirl la sbb takde pistol🥰 apa2 pon tahniah ye sis. Kita ada geng huhu gegirl🌸

2y ago

Amin amin moga2 mcm tula sis🤲🏻❤️

wahh bestnya girl sy scan masa 20week juga dia punya kepik adoii tkboleh tengok boy ke girl tp harapan nak girl sbb dah 2 boy due 7.7

wahhh congrates! haah jelas gigirl tu nampak bentuk burger 😍 sy pulak scan semalam jelas dia tunjuk pistol dia 🤣

berapa week ni sis? sy tak sabar nk scan. harap nya baby girl lah😂 geng momi pulak. asyik geng ayah je😅

Wahhh gegirl! Saya pun due july jugak 23.07 heheh taksabarnyaaa!! Tapi tak scan lagi ,konon nak tggu 23weeks hahaha

2y ago

saya scan masa 20 weeks

how to determine? saya tak tau mne nk tgk ni😅 serious xtau n xnpk..boleh x sape2 bulatkn

scan kenapa tak Tanya kat doc yg scan tu ? kalau dia kata girl , InsyaAllah konfem la tu