due date

Nk tnye cm ne nak taw due date yg betol , sbb first time scan , doc ckp due date 25/1 , scan no 2 pown dia follow yg due date tu , scan kali ke3 , doc ckp due date 9/2 ... Xtaw mane yg betol .. Lau ikut kan last period bln 3 , tarikh x ingt .. Nk stnby minta cuti pown xtaw nk start bpe hari bln ..

1 Balas

Ikot due yg dkter bg 2. . .atau lbeh slmt brjga2. . .due sy x priod n due dkter bg pon x sme tp dkter bg trikh ikot pkmbgan beby mse scan kt klinik