pregnant

Assalamualaikum..boleh saya tnya Siang tadi sya pergi hosp then doktor kata 2/6 ni due date she and then doktor Tu ckp kalau lebih dri due date tersebut kena masukkan ubat..can anyone explain to me ubat apa yg dimasukkan Tu? Sbb sya anak primigravida so pengalaman yg lalu memang xde...Minta ibu2 yg berpengalaman berkongsi kpd sya♥️

1 Balas

Mg d pmudahkan segala urusan sis.........aamiin...tahniah sis ats kelahirannya..t8 care ea