TARIKH DUE DATE

Siapa sini due date 14/2?? Sya 4 kali dah confirm kan tarikh mana dorg nak ikut .. mula2 14/2 then 16/2 then 18/2 tpi semua sepakat pakai je due 14/2 😄 ibu2 dah sedia brg2 x ? Sya dri anak 1st smpai ke 4 mmg ready time 30w .. ni kandungan ke 6 dah .. yg ke 5 sya ectopic pregnancy , so pregnant kali ni mmg sentiasa rasa tkut2 laa sbb pernah ada sejarah ectopic kan ..

31 Balas

Nak ikutkan 14 Feb tapi kat buku 17 FEB..scan pun 14hb, So ikut jela dlm buku sbb x jauh pun larinya..nanti tgk baby nak kuar bila.. 😂 Semoga dipermudahkan buat kita semua..

1y ago

Tulah.. Sbb yg first dulu awal sehari dari due yg kedua pulak awal seminggu dari due.. Apapun semoga dipermudahkan je, Aamiin