TARIKH DUE DATE

Siapa sini due date 14/2?? Sya 4 kali dah confirm kan tarikh mana dorg nak ikut .. mula2 14/2 then 16/2 then 18/2 tpi semua sepakat pakai je due 14/2 😄 ibu2 dah sedia brg2 x ? Sya dri anak 1st smpai ke 4 mmg ready time 30w .. ni kandungan ke 6 dah .. yg ke 5 sya ectopic pregnancy , so pregnant kali ni mmg sentiasa rasa tkut2 laa sbb pernah ada sejarah ectopic kan ..

31 Balas

sy bln 2/2023 jugak...anak ke 2... berubah2 jugak sminggu edd 🤣 ntah lah biarkan...hehehe Sy seawal 4 bulan dh prepare skit2...msuk 7 bln dh lgkap semua..ni anak ke 2 mcm rilex je dlu ✌️😆

2y ago

Sya slalu prepare last minit sbb sya prepare just utk ke hospital je .. kalau yg pakai harian tu blh je beli bila dah bersalin .. jnji yg dkt hospital dah lengkap .. ni anak ke 6 sya .. yg ke 5 sya ectopic , 4 lagi dah besar alhamdulillah .. tu laa kali ni mmg last minit je beli😂