Addicted nak scan baby

Siapa sama dengan saya. Kalau boleh setiap minggu nak scan baby. Rasa mcm nak tau sangat apa perkembangan dia tiap minggu. Nak scan sebulan sekali tu rasa mcm lama sgt nak tunggu ??‍♀️?

5 Balas

Yup.. sy pn mcm tu.. tp bila baca atleast kena jarakkan 2 minggu sebelum next scan, kesian pula bby.. puasa baru² nie bby kurg gerak pun dh rasa nk g scan je tgk dia ok je x..

sama lah mcm saya sampaikan rasa nak cakap kat dokter saya nak pinjam mesin scan , lepas bersalin saya pulang balik 😂.

5y ago

Klu ble la kn..hehhehe

Sama la..rasa nk letak scan kt umah..nk tgok ari2 kt dalam mcm mna

5y ago

Samaaaa hahaha

Samaa. Sampai buat2 mengidam nak ada mesin scan kat rumah kat husband. 😂

5y ago

Hahahaha over betul ibu punya mengidam nii 🤣

Xcited yg teramat sgt kan sis.. Indahnya moment ni 💕

5y ago

Inshallah semoga dipermudahkan segala urusan momy²☺ semua.. Aminyra 💕