Scan baby

First scan masa awal hamil hari tu. Utk next scan bila pula ya boleh buat? Rasa mcm nak scan ja stiap bulan, nak tgk perkembangan dia 😂 #firstbaby #8w

2 Balas

sy buat je stiap bulan ..scan tumbesaran bby..tp scan luar.. then detail scan, 4d 5d..tp tula.. mcm rama2 laa duit 😂

2y ago

Heheh rama2 ehh 😂

boleh je. mommy cuma standby duit jeee. huhuu, sye buat early pregnancy, then detail scan dgn 5d je nnti.

2y ago

haha yess. setiap trimester je sye scan. malas nk pg klinik selalu sgt 😂