Scan mommy buntuu

Saya nak tanya boleh ka kalau kita scan byk kali mcm sy bulan ni xscan bulan dpn scan 20w dkt kk ,bulan lps scan tgk perkembangan baby bulan ni rasa rindu ,kdg nk tdow pun rasa mcm xpuas sbb nk tgk perkembangan dia mcm haritu sbb 1st pregnant ad yg ckp xboleh kerap ad yg ckp boleh tolong sy jap 😭 srsly mmg rasa mcm risau mcm mana laa perkembangan baby dlm perut klu lah boleh scan nk tunggu bulan dpn mcm lama ,kalau boleh esk jgk nk ajak husb scan #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #pregnancy #1stimemom #jangandibully #mommybuntu

1 Balas

Saya rasa takde masalah pun. at least kita tahu perkembangan anak kita macam mana kat dalam. Kawan saya tiap² minggu pergi scan nak tengok baby dia . kalau nak tunggu scan masa temujanji KK memang lambat ler jawabnye.🥴

3y ago

hehe betul tuu alhamdulillah sy lani tiap2 bulan scan 🤭🤭