Hi

Siapa pernah rasa gerakan bby masa 18weeks Masa menyapu rmh dgn mop rmh tdi terasa dia ada gerak 2 kali.... Siap ja semua x de dh gerak2 dh tido kot....

8 Balas

Sy ank no4, skg dh 18weeks msh belum rasa baby gerak. Sblm nie 3boy,3bln lbh dh aktif rasa gerak. Kali nie, slow xde rasa apa2 lg

5y ago

Wah girl kali sis....sis masa ank no 1 berapa weeks gerak ya

sy awl dh rasa msa 13minggu cmtu. myb sb anak kedua so dh perasan awl.. now dh 22minggu, lg kerap dia gerak.. kuat betul

5y ago

yup.. so kalau dh rasa sekarang tu mmg baby tgh gerak tu..sama2;)

Sy pn 18 weeks.. Start rase tu mse 17 weeks... First time tngk perut gerak2... Hehehehe, baby dh mkn kuat gerak

17w rasa gerak kn yg kuat..trkjut mom 😁lps tu, rasa gerak kn lembut jer

Sya pun m 18 weeks. Tiba2 rasa mcm rama2 dlm perut. Baru tau baby tgh gerak.

5y ago

Ya sis lembut ja kn

Sy rase bby gerak mase 16w🤗🤗

5y ago

Ke 3 sis...😘

Sy rasa gerakan masa 14w

5y ago

Samaaa.. Sy preggy twins

Sya 17th weeks..