Gerakan baby

Hye momy2 nk tanya ad tk yg dh msk trimester ke-2 and dh rasa baby gerak , saya dh 17w tp belom rasa baby gerak lgi .. hari2 saya gosok perut ckp dgn bby suruh tendang kuat sikit .. tp tula mmg xrasa , hrtu scan dia gerak2 tp saya xrasa lgi .. ad yg sama x

10 Balas

Dah boleh rasa cuma tak kuat. Saya pun 17 weeks, alhamdulillah rasa dia gerak. Awak kena duduk relax je nanti awak akn rasa macam bubble2 macam tu

sy masa 17 week pun tak rasa lagi, skrg dah 19 weeks 6 days, baru tadi ada rasa pegrkn tp tak lama 😄

3 or 4 bulan ke ats sis..bgntg pd bdn msg2😊lau sis rse rsau tye la misi nti

saya 26week bru rasa gerak tu pun slow je .. aktif ny masa 28week

sy start 15week dh rasa baby gerak...skrg nk masuk 17week dak

sy 18 ++ bru ada rasa mcm jentik², mengeras timbul skjap²

Awal lagi tu. saya start rasa gerakkan pon masa 22 minggu.

Sy 17 week juga..dh rasa kdg2..dia gerak..slow je.

sy nk masuk 20w baru rasa baby gerak

sy pun dh msuk 17w rse mengeras je