Keguguran 14w, 25 hb tu saya keguguran, ada darah kluar dan gumpalan seperti perut ikan.

Pantang berapa minggu utk boleh buat kja kat rmh, seperti masak, cuci piring, cuci kain, menyapu, mop...tak tahan tngok suami buat sorang2 blik dri kja, kja suami dah lh lasak...blik rmh tlong buat kja rmh, sbb skrng mmg tak larat lgi...sakit kepala...sakit pinggang, lemas...

2 Balas

Sebelum 14w tu ada scan baby tak? Baby ok ke masa tu? Sbb 14w janin dh ada, heartbeat pun dh ada. So, pantang mcm biasa

9mo ago

ada scan sebelum ni...mmg tak nmpk heartbeat, doktor bgi discharge dlu utk tunggu 2 minggu utk gugur sendri, dri 17 hb ke 30 hb, tpi 24 tu ada kluar darah, tak bnyk lgi lepas tu esoknya 25 hb sekitar pukul 5 subuh sakit perut amat sgt lepas tu kluar drh bnyk sikit dan perut sakit mcm memulas sakit yg susah nak tahan tak sma dgn sakit perut biasa...pukul 10 pgi mcm tu bnyk drh kluar dan ada gumpalan mcm daging mcm perut ikan...lepas tu bnyk drh kluar...setiap 30 minit pad penuh drh...pukul 4 bru tak bnyk sgt kluar drh...smpai skrng masih kluar drh tpi mcm haid biasa tu...tpi sakit pinggang lepas tu cuci piring pun rasa nk pitam klu buat...

lps gugur ada pergi hsptl scan? sepatutnya klu dh keluar habis xde sakit2 sgt. masih blh buat kerja rumah mcm biasa.

9mo ago

Blum pegi hospital lgi...sbb 30 hb nanti temujnji scan blik... ingtkn nk scan masa 30 hb nanti...mmg beberapa hri lepas gugur masih kluar drh tak...