Siapa pernah rasa kena induce? Boleh share pengelaman tak? Sakit teramat sangat ke? Sy 38 w lusa.

Kena induce masuk wad esok

2 Balas

sakit wak . untuk saya ubat yang masuk dalam tu tak sekali ubat drip kat tangan . yang drip kat tangan tu saya tak sanggup nak tahan . 8 jam tahan sakit ubat drip masuk

Sy induce belon contraction moderate je dua hari tunggu nk dptkan 5cm n masuk labour room. Bila dah doktor pecahkan air ketuban baru sakit contraction makin kerap