Perlukah saya ambil acid folic lagi sekiranya supplement itu sudah mengandungi folic acid and others vitamin aswell?

Im using blackmores executive B. Org yang kerja pharmacy recommended this one sbb dia ckp dalam ni ada folic acid and vitamin b etc. Is it ok ya?

2 Balas

Tengok berapa mg kandungan folic acid dalam tu. If cukup then should be ok. Tapi lebih baik bawak ubat tu & tanya pada doctor👍🏻

mkn salah satu je sis. kalau sy, sy makan yg beli daripada kk punya. melainkann nurse suruh makan extra