Supplement mengandungi DHA

Blackmores pregnancy and breastfeeding gold. Betul ke kalau ambil vitamin yg ada DHA boleh sebabkan baby yg bakal lahir hyperaktif? Saya tak boleh consumed any vitamin from KK. Mesti sakit perut dan cirit. Jadi nak try blackmores tapi ada yg kata produk yg ada DHA tak boleh ambil masa trimester 1 & 2. Please help mommies.

Supplement mengandungi DHA
1 Balas

Kena tanya doktor juga pasal ni. Kalau tak sesuai ubat yg KK prescribed, boleh minta tukar.