maltofer for extra ion berkesan tak?

hi mommies, saya nk mintak advice doc ade suggest utk ambil maltofer vitamin utk naikkan hb.anyone pernah try ok x?sbb doc ckp yg ni supplement paling baik.

1 Balas

perna makan hb tetap tak naik, malah makin drop , mamy just makan benda yg berkhasiat untuk naik kan hb..mcm saya minum just mamariam dgn minum maltofer hb tak naik, just amalkan makan bayam merah minum jus oren tanpa gula dan hati ayam..hb akan naik nurse pun terkejut sbb hb naik mendadak dari 10.6 naik ke 11 next appoiment naik 11.9

5y ago

Yeker..hampit beli jus mamamariam tu.tq sis for sharing.