siapa pernah alami chemical pregnancy?

siapa pernah alami kehamilan kimia?apa simptomnya

17 Balas

klu simptom tu susah nk ckp.. tp palg senang, period delay, result upt x konsisten.. ade yg positive.. ade yg negative..

Pengalaman saya sendiri bila upt line ada tapii tak terang lepas 2 hari test upt jadi pudar. Selang sehari tu, keguguran

Xde symptoms.. upt akan positive makin hari makin samar and negative pastu period turun mcm biasa.

Saya. Positif upt lepas delay period sminggu. Lepastu negative & period..

Selepas period delay,positive..lepas tu spotting & bleeding..

Result upt ashik samar