..

siapa mengandung anak first ni kan badan dia susut gileee sbb takde selera makan langsung.

36 Balas

btl..awal prgnt je..sbb x lalu nk mkn..hr tu timbang turun..timbang ln hr..naik dah sekilo lbh hehe..

Nak kata susut x jugak.. cuma naik sekilo.. turun sekilo.. berat badan maintain je.. risau jgk..

aku lain aku kuat makan sbb menyusukan baby jdi kena banyak makan untuk hasilkn susu buat baby.

Sy turun 5kg. Skrg 6bulan.. Naik sekilo lbh je.best jugakla sbb sblum ne bmi terlebih 🤭

berat tron 4kg skrg dh msok 4 buln alhmdulilh berat dh naik sikit..mkn pon dh ok

Haah sme mcm sy dlu laa...badan kurus hehehehe lepas tu bdn naik mcm dipampam..

Ad msa first trim, now trim-3 selera mkn pula smpai berat mendadak naik 13 kg

Mengandung anak ketiga. Berat mmg susut.. Tp baru kali ni jadi mcm ni.

Saya drop byk sis.. dah naik sikit lepas tu tutun balik 🤦‍♀️

🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️