Takda selera makan langsung ?

Saya 9 week pregnant, takde alahan teruk cuma takde selera makan langsung. Bilaa fikirkan bby, kesian nye dia.. tiap kali makan mesti telan dgn air. Siapa mcm saya?

2 Balas

xmkn nasi xpe sis asal kn mknn lain bole mkn . bole je mkn sayur dgn buah buahan je . lauk shje nk latah pon bole sis asal kn ad selera mkn tu . jgn xd lngsg . mkn roti pon bole sis tok gnti nasi. mak sy dlu mengndg kn sy semua dy tolak dn xbole mkn . uhuhu last2 ad 1je dy lalu . susu kambing . tu je la dy isi . tpi dy kata ok je sehat je sy dlm perot . dy pon berat normal ad naik wlau pon hnye minum susu kambing je . bila da brsalin benci plak susu kambing . ahahah

5y ago

ye same2

Saya takleh mkn nasi sis. Lps 16weeks bru ok sikit