tak selera makan langsung.

mengandung anak kedua ni sy langsung tak selera makan. stress sy org suruh makan, takut baby kecik. makanan tak sihat pun tak lalu,apalagiii makanan sihat. boleh tak mommies share mcm mana nak buat? sbb sy pun risau juga nutrition baby 😭

2 Balas

kena cuba sendiri apa yg awak boleh makan. jgn tinggal folic acid jela. kalau tak ambil je multivitamin. saya dulu banyak makan buah dgn susu anmum/similac je sebab tak lalu apa lansung. masuk 2nd trimester baru boleh makan sikit. Alhamdulillah baby ok je membesar. dah bersalin pun berat baby normal je

Sama lah. Saya boleh makan buah jee🥲 air kosong pun xblh nk telan. Kata orang banyak makan buah pun xblh nnti sangkut gdm. Sedihnya…tngok makanan dlam gambar xblh, rasa nk muntah😭😭