Ubat

Siapa makan pil tambh darah zincofer?? Bole ke minum dgn aik milo?? Sbb dulu mkn iron tablet.. Jrg sngt nak mkn ubt tu sbb nak muntah tp nurse ttp bgi.. Ni prgnnt 33minggu darah sy dari 11 menurun ke 9...doktr trus srh mkn jnis zincofer.. Ade yg ckp jngn minum milo sbb tu yg pnybb drh turun.. Huhu

21 Balas

Minum susu lazz kurma klau nk bg hb cpt naik sye minum 3 hari before checkup hb 11 naik 11.2 Just share🤗