13week berpeluh

Hai mummy nak tanya saya 13week tapi kuat betul berpeluh panas sangat nak ii waktu malam bila tidur basah leher baju panas sgt kenapa ye

10 Balas

tindak balas hormon...normal je tu... kalau x selesa sgt beh mndi sblum tdo or psang aircond suhu sederhana... nnt dekat2 due mkin mnjadi2 pnas tu sis .. pakej aircond+ kipas la Sy dlu suami tahap gigil ketar dlm selimut dh Sy x Rasa apa pn rilex je tdo xselimut🤣

sebab hormon mengandung tu .. sama mcm saya .. skrg dari mula preggy sampai skrg dah 35 weeks pun even tido dalam ekon (suhu x kuat mana) pun leher berpeluh² .. dalam pejabat pun berpeluh ..

mandi sis. kalau terjaga & berpeluh sgt tu bangun mandi2 sikit lap2 badan. sy wajib sebelum tidur mandi basah kepala siap sbb kalau tak mmg panas

Normal tu mummy.. nanti third trimester lagi basah lencun peluh2. Ni hormon pregnant, tambah darah kita pun bertambah skrg

sama la sy sis masa tgah pregnant, peluh 1 badan ,belengas smua ,naik rimas ,biasa hormon ni

hormon https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

normal.. ibu mengandung mmang badannya panas cepat berpeluh

normal ker minggu ke 33 slalu sesak nafas

Hormon sis. Normal jee 😉

normal