Susu badan

Siapa kt sini due date dah dekat tapi masih tkde susu badan? Sy selalu jugak urut. Tpi tkde pun apa apa yg keluar even setitik. Walaupun sakit bila bengkak. Risau je tkde susu nanti bila bersalin nnti.

2 Balas

semua ibu pasti dikurniakan susu badan apabila anak telah lahir dan mula menyusu. hormon sewaktu melahirkan dan penyusuan itu main peranan. banyakkan belajar cara penyusuan yg betul. boleh follow lactation counsellor mcm nad masrom kat fb/ig/tt