Harini dh masuk 39w 1d

Sampai sekarang tkde tanda. Cuma sakit pinggang bawah kadang rasa senggugut tapi sekejap je. Mungkin bby dh berat kt bawah. Badan penat sakit pinggang sampai keputihan dibuatnya. Kalau badan okay, tkde pulak keputihan. Berjalan dh puas round round mall. Senaman pon dh buat. Harap sgt dipermudahkan jalan buka. Doakan saya and yg mana dh dekat due date dipermudahkan bersalin secara normal. Aamiin #firstmom

1 Balas

Sama kite 39w1d. Saya semalam ngan rini turun darah tp sikit sgt². Takde rasa contraction lagi. Monitor sendiri. Moga dipermudahkan urusan kite bersalin nanti in Shaa Allah aamiin aamiin Ya Allah Ya Mujib.