Cabut getah rambut

Siapa kat sini masa beranak nurse suruh cabut getah rambut kalau rambut tengah ikat ? .. walaupun ngah pakai tudung .. siapa ada pengalaman sama . Boleh bagitahu tak kenapa ye ?

50 Balas

Baru je tngk video di TT pasal cabut getah rambut masa bersalin. hehe, rupanya btol la kot kann.

saya pernah , nurse tu ckp tak boleh ikat rambut masa meneran so saya akur la tak ikat rambut.

time Sy ank first misi suh bkk getah n sepit rambut😁org kata supaya sng bby nk keluar 😅

aah ada. nurse suruh buka getah rambut. tapi X pasti sbb apa. jadi kita ikut jelah

Getah rambut takda pula. Kalau barang berharga macam gelang dll tu ya kena tanggal

ya,semua kena tanggal...cincin,subang,rantai,gelang,jam tangan..gigi palsu pun...

lain² hospital kut.. sy x pun dorang suruh cabut.. cuma hilang tah kemana😂

nurse sruh bkak ikatan getah rambut kt kepala supaya baby senang kuar,

sy cabut sndri msa nk beranak ii.. rsa mcm xselesa bila ikat rmbut🤣🤣

sy plk kne srh buka sepit rambut .. tpi sy tk buka smpai la tbrnk😂