Anak tertelan getah rambut (hitam kecil)

Baru² ni anak umur 1 tahun 1 bulan tertelan getah rambut. Pada mula tu nampak dia kunyah sesuatu, cuba mintak dia luah tapi dia tak bagi.. korek dalam mulut dia, baru perasan ada getah.. tapi getah tu dah kat kerongkong. Korek dan cuba nak capai tapi dia terus telan.. dah ke klinik, doktor cuma suruh pantau dulu keadaan anak. anak ceria ja.. makan dan membuang macam biasa. dalam najis dia tak nampak pun getah tu. Risau takut ada apa² kesan lain pada masa akan datang. Ibu² pernah tak ada pengalaman macam ni? #risau #pleasehelp #firstmom #ingintahu

Anak tertelan getah rambut (hitam kecil)
1 Balas

slalunya akan keluar semula melalui najis ...awk kena rajin sket la cek najis ank