Cabut getah rambut

Siapa kat sini masa beranak nurse suruh cabut getah rambut kalau rambut tengah ikat ? .. walaupun ngah pakai tudung .. siapa ada pengalaman sama . Boleh bagitahu tak kenapa ye ?

50 Balas

rambut saya depa xusik..siap puji lg wahh kemas rambut awak..hahahaa

sy dlu xde pun dn mmg xikat pun rmbut dh pndek sblum beranak...🤣

Sy mse anak 1, nurse suruh bukak.. Smoga sng besalin katanya..

Sya pakai kepit rambut+getah okay je dr nurse tk ckp apa 😅

sebenarnya nurse cuba nk rilex kan dn kurgkan tekanan kita..

sama laa.. sy kena cabut jugak ikatan getah rambut tu.

x pnh dgr plk.sy bsalin normal skali je,yg lg 2 czer.

saya tiba2 nurse buangkan. ingat apa. haha

Ade jgk mse branak kerajaan..Mase swasta x

Hi, takde pulak begitu