Potong rambut

Assalaam. Sy nk tny, boleh ke potong rambut saat hamil? Rambut sy jenis lebat. Skrg sy kerap sakit kepala sbb seharian keja ikat rambut plus kita memakai tudung lg. Rs berdenyut pening dekat belakang kepala bila ikat rambut..huhu tambahan bila pregnant ni kerap berangin badan, smpai tangkap kepala

1 Balas

wsalam, saya potong je hari tuh, tapi nak dkt due saya tahan sbb rituh ptong pendek terus so takut nnt tak bole ikat pula.

2y ago

dh potong. lega sikit kepala. kalau tidak berdenyut2. thank you sis 😊