Barang Pertama Anda Beli Waktu Disahkan Hamil

Siapa je tak excited kan bila disahkan hamil, betul tak? Dapat tahu je terus teruja nak beli barang baby. Apa barang pertama yang anda beli bila dapat tahu hamil? Cuba share kat komen!

Barang Pertama Anda Beli Waktu Disahkan Hamil
13 Balas

Beli benda kecik2 yg murah dulu hahah. Mak jenis kiasu so mmg sejak pregnant ada timeline dan excel sheet termasuk harga dan link shopee. Tiap bulan akan budget barang kecik2 + 1 big ticket item. Link excel sheet tu jugak akan di share pada orang2 yg offer nak contribute sebagai hadiah untuk baby sebab dapat live update apa yg ada and takde. Senangg

2mo ago

Boleh je sis. Text je ☺️

beli bantal untuk ibu mengandung,krim muka set untuk ibu mengandung , semua keperluan untuk ibu mengandung dlu ... nnt dah scan jantina baru mula beli barang baby...semoga di permudahkan

2mo ago

ni asik scrol sosmed..tgok barang2 keperluan bby tp masuk troli dulu😅..next baru kompom bli atau x🤣

x beli apa2 dulu. tahan je dulu sbb risau kalau terlampau xcited. lgpun ttc 4 tahun. masa 5 bln baru buat list brg apa yg diperlukan ibu, baby dan berpantang. masa 6 bln dh start beli itu ini.

anak first x mampu beli apa2, baby lahir ikut tingkap operation, lahir 29week 3 days. Alhamdulillah dapat rezeki dari hospital dan orang bagi

2mo ago

hye sis klu 29 weeks tu baby lahir pramatang ke mcm mana. just nak tau sbb sy baru pregnant so ada masalah kesihatan limpa bengkak jd baby x dpt lama mbesar kat perut

Bila disahkan hamil, beli barang untuk saya je dulu. Seingat saya antara barangan awal yg saya beli; lumbar support pillow letak kat kereta.

semua bukan. beli high contrast books dulu. sebab momynya nerd 🤓 & BBW ada sale time tu 😝

dah ade semua huhu sbb pregnant jarak setahun je tak pening pala sgt

Start 8m baru beli semua nya 😊

set baju dan tilam

bantal preggy mom..hihi