Apa barang pertama mommy ya?

Hi selamat pagi hujung minggu semua🥰 Jom berkongsi dengan min dan pengguna lain pagi ni. Apa barang pertama mommy beli selepas mendapat tahu mommy pregnant ya?😍 Mesti mula-mula dapat tahu tu seronok kan, rasa nak beli semua je satu kedai barang baby😆

Apa barang pertama mommy ya?
70 Balas

daddy belikan pregnancy pillow utk mommy . skrg dh masuk 18w. mommy bru belikan rak beroda utk letak pampers & minyak² baby. 😅.. yg lain² tggu masok 6,7bulan laaa

Tak beli apa2 sampailah 35 weeks 😅😅😅. Masa tu, barulah beli segala barang dan keperluan baby pada hari yg sama. Sebelum tu, satu apa pun tak beli. #TAPsupermoms

3y ago

Hehe, betul 🤭🤭

Barang pertama mommy beli selepas mommy dapat tahu hamil ialah seluar maternity bra maternity.. barangan Baby beli pada masa Baby dah 20 weeks

papa nye excited beli stokin dlu.. hahahaha... mama beli baju2 n bag baby kat shoppee je.. yg live beli btol susu kecik.. 😂

3y ago

utk diri sdri, dpt tau preggy je trus beli nursing bra ngan preggy panties😂

A pampers B Bedung D Pam Susu G botol susu E sarung tangan bayi & stokin F bag bayi

kandungan dah 5bulan tapi satu apa pun tk beli lagi , kebanyakkan org bagi haha

baju lah kot.. sbb skrg dah 32week blum membeli lagi.. mood x sampai🤣

E. Stokin / Sarung Tangan Baby hihi #TAPSupermom #TAPActiveUser

baju. #27Dec2020 #IbuRA #24Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

Mybe bedung dlu, sbb brg abg dia ada lg. 🤣🤣