kulit jadi sensitive dan naik merah2

Siapa ibu ibu mandi byk kali skrg ni. Sy lps mandi jalan ke dapur pegi ke hall da berpeluh. Duduk depan kipas pun bahang ya amat. Sy mandi 8kali sehari. Skrg kulit sy naik merah2 bawah dada melecet teruk.. ada tips boleh bg tak? Skrg da 7bln.. tambah dgn musim panas mmg teruk la peluh nyer. ?

2 Balas

Sama la saya.. Gatal2 sebab peluh.. Badan pulak jadi terlampau aktif nk buat keja.. Peluh ja mandi.. Bnyk kali mndi.. Tu pun masih panas peluh2..

Cuaca mmg panas. Pasang aircond pon x rasa.