Musim panas🥵🥵

Sekarang musim terlampau panas siang malam terasa bahang ye kipas depan muka pon mcm xrase kalau tido tu xsmpai sejam da terjaga pastu berpeluh kt kepala ngn dada ..kadang2 tu tngh mlm pkul 4 pg pon prnh bngun semata mandi je sbb xthn pnas🥲agak2 xde pape klo mndi tngh mlm

6 Balas

Saya kdg trjaga pukul 3 pagi, basuh2 badan, tak basuh rambut. tapi ddk di kmpung la, rmh mak sya n rmh mentua Betul sekarang panas, lagi pun tak ada ekon. Selalu ckp dgn mak, risau rimas masa pntng nnti ddk rmh kan, sbb kdg buka kipas bnyak pun msih berpluh, ke sbb hormon ya, harap lps pntang hilang hormon rajin brpeluh ni. hhehe

Sme lah.. sy pun mmg dah 2 mnggu tido tak lena.. pagi pun berpeluh je.. mlm panas bahang aduii .. kdg tdo kena basahkan towel letak atas bdn.. lain mcm panas skrg dah 8 bln.. ke mmg normal.. siang hri elok pula tak panas.

Lain mcm panas nye bila dh masuk 8bulan huhu. Tmbh2 bila masak. Umpama mandi kolam peluh dah🤣 duduk dlm aircond pun xlut aihhh

Sy kipas bahang, ac pun bahang. Berpeluh dua2 ni. Bila dh sjuk sgt hdung pulak kering. Tu klau mnd mmg lama je. 😂😂😂

Tiada sebarang masalah untuk mandi pada waktu pagi, petang atau malam awak. 😊

Takde pape awak..nk mndi sejam sekali pun xpa..