Due date November

Siapa due date November? Jom kongsi sikit. Saya 22/11. Masih belum ada tanda.

99 Balas

Sama due date 22/11 . Celah kankang ni dah slalu sakit . Jln mcm penguin dah . Nurse ckap baby dah ddk dkt laluan dah . Jumpa bidan kg pun cakap yg sama . Bidan tu umur 100 lebih dah tp mcm xpercaya tgn dia pegang perut tu mcm tgn org muda weii . Sakit sgt . Katanya bidan baby kt bawah sgt dah , maybe awal bulan 11 dah beranak .