Due date November

Siapa due date November? Jom kongsi sikit. Saya 22/11. Masih belum ada tanda.

99 Balas

18/11 .dah kena admit ward sbb sakit pinggang yg teruk .contraction dah mai but jalan x buka .kena balik rumah😭

5y ago

Semoga dipermudahkan bersalin. Saya belum ade tanda sakit pinggang.

4/11 😁 sana sini dah sakit huhuhu tp takde tanda apa2 lg... jgn overdue mcm sulung udah lerrr hihihi

Sy 23/11..mengeras sakit celah kankang...jln mcm pengiun dh..smoge dpermudahkan bsalin nanti...

23.11.20...skrg prot kerap juga main mgras2...sakit bwh ari2,pggang..nk bjln pon brt..mls...

hi sy 21/11 first bby..twin..skit pinggan ,bwah kelangkang ,bwh ari2..harap dpmudhkn bsalin

18/11 harap dapat bersalin dengan selamat sebelum due.. Paling tidak 11/11.. Aamiin

Ehhh samala sis sy pun 22/11 belum Ada tanda cuma skrg Susa nak jalan rasa berat je badan.

5y ago

sy dlu ank 1st 3 hari nk beslin boleh2 g jln kenduri kawin😂..dh lh jauh..

doctor nak induce sy 22/11 due to gdm... baby 1st .. semoga dipermudahkan 😘

Sy 12/11 setakat ni xde tanda lg.. Cuma slalu ngilu je bile nk kencing..

Sy 21/11 ..tp next week kene serah diri di hospital😅 kene bersalin 38week..

4y ago

Knape kena serah diri sis?