Due Bulan November?

Helo, newbie di sini. ada yg due date bulan November?👋🏻😅

Due Bulan November?
35 Balas

26/11 tapi jumpa pakar 16/11 nanti die bagi keputusan samada bolee drag lagi atau kena bersalin sebab air ketuban banyak n bby pun membesar dengan jayany..

3y ago

tq @Aniqah Dahri.Saya doakan moga urusan kelahiran sis jugaa dipermudahkan

Due 9/11 tpi masih xde tanda2 lgi..first bby..risau sbb xpernah ad pngalaman bersalin🙊semoga dprmudahkan segala urusan kita semua ye ibu2.

14/11/21...sakit pinggang,kluar putih telur tp xda spotting..Masih menunggu tanda2 yg lain....sakit Masih Ble tahan.. harap2 x overdue.😢

Sy, due 29/11.sbb gdm, kna bersalin 38weeks means sebelum 14/11,dh kna bersalin, kalau x, admit ward, 15/11 kna induce. Hurmmmm

4/11 tp 3/11 kena serah diri kalo masi xda tanda2 sebap ada Gdm 🤭 minta² baby keluar sebelum sampai due 😌

3y ago

Tarikh due kita sama laa 😅 4/11/2021. Tapi belum ada tanda² lagi nie.

sye 2/11 tp takde tanda2 lg . doc ckp kalau takde tanda jugak kena serah diri terus 1/11 nnti .

saya 18/11 tapi sekarang kepala baby dh turun bawah. Dak sakit kat belakang dan nyilu kat bahagian bwh

3y ago

saya 32 week mmg dah turun sbb ada mslh buah pinggang. Kalau ada scan,sis tanyalah doktor ya.

Ada..sy due 21 nov 2021 ni.hope semua urusan dipermudahkan..tp skrg pon dh rasa kram kt bawah perut

3y ago

saya 16/11. sama puan, sekarang pun dh rasa ngilu2 celah kangkang. pinggang sekarang sakit sangat😭

6/11 tp dh serah diri. Baby kecik hmm. doakan semoga semua ibu2 dipermudahkan bersalin😊

3y ago

semoga dipermudahkan urusan awak ☺☺

sy due 18hb, tp mggu depan 3hb dh kena serah diri.. kna besalin 38mggu sbb ad darah tggi