november

Ada sapa x due date bln 11/2020? Blh share?

93 Balas

semoga semua urusan ibu ibu yg bakal menlahirkan dipermudahkan , doakan saya dpeemudahkan 9/12 ni insyaallah amiin amiin aminn ❤️❤️❤️

due date saya 13/12/2020 tapi sebab ada GDM kene bersalin 29/11/2020. kalau result gula tak cantik mngkin lg awl bersalin. 22 maybe

sy patutnye due 12/11 tp kena cepatkan sbb gdm on insulin . tak boleh tunggu 40 , sampai 37 je ..due yg baru lebih kurang pd 21/10.

4y ago

Diorg bgtau nk kna bersalin tu masa weeks ke berapa sis? Sy pun sm gdm insulin.. Tp blum tau tarikh lg.. Tp doc gtau kna branak awal

due 5/10. tp tup pi swasta doc kata tnda bersalin dah ada. ready x kisah cpt atau lmbt. so dah x tau due ble hehehe

16/11 , mucus plug dh start kuar and maybe anytime soon InshaAllah baby kuar .. doakan kite ibu² dpermudahkn urusan nti

3y ago

sy pun baca² kt Google sis , Cuba sis search bkt Google .. maaf ye , sy xreti nk explain takut Salah explain plk 🤭

due date 9/12. tp kena bersalin masa 37w nnt which is insyaAllah 18/11. semoga dipermudahkan semuanya

11.11 .. blum ade tnda bby nk kluar.. hrpnye bby cpt keluar dgn sihat dn selamat..x sbr nk jmpe bby

5.11.2020..belum ada tanda lgi nak bersalin.. Sakit2 mmg dh ada.. Risau.. Klau lepas due date

18/11 ni 😣😣😣😣 belum ad tandaa.. baby tgh seronok bergerak kt dlm makin aktif

Sy due esk 1/11 tp masih blh bersuka ria lagi. Huhu takde tanda apa2 pn lagi ni.