Due Date

siapa due date dia sama dgn saya bulan November ? saya 1 November ? , bakal ibu ibu pula? btw ini 1st child ??

222 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

saya 1 Nov 2020 ✌🏻tp mcm risau awal plak 😅 sbb baby aritu SCAN doctor ckp bby cepat besar 🤭😅 tapi tak apa janji anak sihat xkesah lahir OKT atau NOV 😁🤭✌🏻 kadang2 scan bole jew berubah time due date..huhu

First baby jugak .. Due date 5/11/19 Scan: baby boy Tapi ramai dok kata akan bersalin awal pd bln okt sbb baby boy...

Baca lagi
4y ago

kan , sebab due date tu jangkaan doc je , harap harap baby sihat . semoga dipermudahkan ya hehe .

Saya 12/11 hari ni baru nak bukak buku pink😁 insyallah anak yg ke3 xkisah girl ke boy sbb dah dpt sepasang🤭

29 November🤗. As a gift for my husband sbb dia punye birthday 17 Nov. Tkpelaa lewat skit🤭

Saya pun patut due date 1/11 /2020 tapi tade rezeki. Gugur 9weeks 🥺. Tahniah ye.

semua mommy dlm ni dh pg scan bby ker? n sudah buka buku pink??

VIP Member

First baby u rasa sakit sgt tak? Nervous nyer. Saya bulan januari nanti 😣

Sy 24/11..ank 1st kandungan ke3..doakan sy dan baby sihat ye..dh 2x keguguran

3y ago

In sya allah doa bnyk2 sis..saya pon ad history 2x miscarriage....in sya allah kali ni bby akan mmbesar dgn baik...☺️

Sy 27hb 11 anak ke 6 berharap baby boy kali ni sebab anak sy 5 semua girl

Sy due 2 Nov 2020 1st child..Tp mungkin kuar awai sbb twin ❤️❤️